Geisha kinderkleding en De Wolden

Zoals jullie weten is de Wolden een schilderachtig dorp waar je nog echt rust kunt vinden en kunt schuilen voor de waanzin van de dag. Zeker ‘s ochtends als de dauw op het gras staat en de mist nog niet is opgetrokken kun je genieten van de oorverdovende stilte. De Wolden heeft echt geen naamsbekendheid en eigenlijk moet je het ook maar net weten of voorbij rijden wil je de Wolden echt ontdekken.

 

Geisha kinderkledingDe eigenaresse van het kinderkleding merk Geisha reed toevallig langs op een ochtend zoals bovenstaand beschreven. Het was prachtig en indrukwekkend vertelde ze ons toen we werden benaderd door haar. Ze werd betoverd door de schoonheid die voor ons al als gewoon wordt gezien. Het is eigenlijk gek dat je je pas bewust wordt van de omgeving als een ander je erop wijst.

 

Zij gaf aan graag een fotoshoot te doen bij ons in de weilanden en vroeg naar de mogelijkheden. Wij hebben de mensen van de shoot voorgesteld aan onze boeren en zij vonden het eigenlijk wel ok, zoals onze boeren eigenlijk nooit ergens moeilijk over doen en alles ok vinden. De koeien protesteerden ook niet tijdens de shoot en hebben zich uitstekend gedragen.

 

Het is nu grappig om de campagne terug te zien en te weten dat ons kleine de Wolden het decor is van dit merk. Het zijn prachtige foto’s geworden en we zijn trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen. De eigenaresse was ook zeer content en ze heeft aangegeven wellicht nog een keer terug te komen, zowel privĂ© als zakelijk!